top of page
Marble Texture

STYLING ADVIES

Wil je een bepaalde ruimte in huis een opknapper geven, maar lukt het niet om het thuis-gevoel te creëeren? KAAT. denkt graag mee in het maken van keuzes! Door middel van verschillende ontwerppakketten, en de mogelijkheid om zelf een ontwerppakket op te stellen, werken we samen toe naar een gewenst en praktisch advies waar je mee aan de slag kunt. 

ONTWERPPAKKET S

Brainstorm en verrassende ideeën

 

Advies over de indeling, materialen, kleuren en styling

 

2 uur advies bij jou thuis

 

Verslag per e-mail achteraf 

€ 300,- / eenmalig

ONTWERPPAKKET L

Intakegesprek bij jou thuis

 

Moodboard

 

Plattegrond 2D met indelingsplan

 

Kleur- en materialen plan

 

Meubeladvies (incl. shoppinglist)

 

Styling accessoires 

 

Presentatie bij jou thuis

 

Adviesboek nadien

€ 1225,- / eenmalig

ONTWERP JE EIGEN PAKKET

VOORBEELD

 

Intakegesprek bij jou thuis

 

Kleur- en materialen plan

 

Plattegrond 2D met indelingsplan

 

Adviesboek nadien

HOE GAAT KAAT. JE HELPEN?

image00015.jpeg

01

Uitgebreide intake

Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we de wensen en behoeften, waar je in huis tegenaan loopt en waar ik je bij kan helpen. Het doel van dit gesprek is om duidelijk te krijgen welke woonsmaak en ideeën er zijn, en hoe we dit kunnen concretiseren tot één geheel. 

02

Interieurplan

Afhankelijk van het gekozen ontwerppakket ga ik, samen met jou op de locatie óf zelfstandig, aan de slag met de indeling en het kleur- en materialen plan. Binnen ontwerppakket S deel ik dit verslag uiteindelijk per e-mail en binnen ontwerppakket L ga ik iets verder de diepte in om ook invulling te geven aan de inrichting d.m.v. de juiste meubels en styling. Dit plan overhandig ik je in de vorm van een overzichtelijk adviesboek.

Design Magazine
IMG_7680_edited.jpg

03

Realisatie

Het interieurplan heeft jou een duidelijk beeld gegeven en je ziet het eindelijk voor je. Maar hoe ga je dit uiteindelijk realiseren? KAAT. kan je ook binnen deze laatste fase ontzorgen en helpen bij o.a. het bestellen van materialen en meubels en het maken van een duidelijke planning. 

bottom of page